Nyíregyháza

2020.07.08. 15:06

Így változik a közlekedés Nyíregyháza központjában

Lezárás, korlátozás – mutatjuk, merre ne menj, ha el akarod kerülni az araszolást.

DCIM/101MEDIA/DJI_1431.JPG

Forrás: Illusztráció/Nyírdrón

Folyamatban van a nyíregyházi Benczúr és Bessenyei terek körüli utak, járdák rekonstrukciója. Július 9-én elkezdődhet a Bessenyei tér-Malom utca kereszteződésében lévő gyalogosátvezetés kiépítése, ezért átmenetileg le fogják zárni a forgalom elől a Malom utca Bessenyei tér felőli végét.

A korlátozás miatt a Szabolcs utca irányából a Malom utcán át nem lesz megközelíthető a Bessenyei tér. A normál esetben egyirányú Malom utca a munkálatok ideje alatt zsákutca lesz kétirányú forgalommal, az ott élők behajtását biztosítva a Szabolcs utca felől. A korlátozás várhatóan július 20-áig marad érvényben.

A Bessenyei téren a járda- és a csapadékcsatorna-építés miatt félpályás útzárra, valamint 30 km/h-s sebességkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek. Érdemes figyelni a megállni tilos jelzésekre, mert a tilosban parkoló autósok nemcsak a munkát akadályozzák, de a saját járművük épségét is veszélyeztetik.

A járdafelújítás miatt az út szélén, bizonyos szakaszokon gyalogos forgalomra is számítani lehet, ezért a fokozott körültekintéssel közlekedjenek, s aki teheti, a munkálatok ideje alatt válasszon másik útvonalat – olvasható a közleményben, amelyet Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata juttatott el szerkesztőségünkhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában