Levelek

2020.07.06. 08:13

Leveleken főszerepben a csodás amerikai autók

Felbőgnek a motorok és füstölnek a gumik a hétvégi autóstalálkozón.

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a V8 Fanatics Amerikai Autóstalálkozót a Leveleki Tó-Centrumnál július 10-én, pénteken és 11-én, szombaton.

A kétnapos rendezvényt megelőzve csütörtökön, a 0. napon csak az amerikai autósoknak kínálnak kikapcsolódási lehetőséget: reggeltől estig tartó csapatépítő programokkal és gumifüstpályával.

Keresik a legszebbet

Péntektől már bárki élvezheti az autórajongóknak szánt rendezvényt. Többek között gumifüstölés, drift és pörgő-forgó bemutatók, USA pickup kötélhúzás, tombola, élményautózás, valamint amerikai autós ügyességi verseny is szerepel a repertoárban.

Az autóstalálkozó szombati napján a legkisebbre is gondoltak a szervezők: arcfestés, minijátszótér és homokozó várja a gyerekeket.

Az amerikai autók három különböző kategóriában mérik össze szépségüket, a győzteseket a közönség szavazatai alapján választják ki. A programok között kipufogóhangnyomás- és hangszépségverseny, illetve street fighter és stunt rider show is helyet kapott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában