nyíregyháza

2020.07.08. 14:28

Lezárják a Júlia úszómedencéjét

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. tájékoztatása szerint a Júlia Fürdő 25 méteres úszómedencéjét határozatlan időre üzemen kívül helyezik.

A medencét a július 4-ei újranyitáshoz kapcsolódóan feltöltötték, szükséges vízforgatást, valamint vizsgálatokat elvégezték.

A medencevizet a pandémiás helyzet során elengedték, az újbóli feltöltés után a medence falazatán repedések alakultak ki, mely repedések szakértői vizsgálat elvégzését, a szakértői vizsgálat későbbi eredményének tükrében pedig javítási munkák elvégzését, ezáltal a medence vizének elengedését teszik szükségessé.

A hiba elhárítását a cég azonnali hatállyal megkezdte, és a medencét határozatlan időre üzemen kívül helyezi. A fürdő vezetése úgy döntött, a vendégek kényelme és elégedettsége érdekében a medence újbóli üzembe helyezéséig július 9-étől a Júlia Fürdőben 20 százalék kedvezményt biztosít a napi belépőjegyek árából.

Az eset következtében a reggeli úszás nem érhető el, a kifejezetten úszási céllal a fürdőbe érkező látogatóknak azt javasolják, hogy vegyék igénybe a sóstói Parkfürdő 50 méteres medencéjét, ahol minden nap 18.30-tól kedvezményes jegyet válthatnak, illetve ugyanitt naponta 18.30-tól felhasználhatják a Júlia Fürdőben már korábban megváltott, reggeli úszásra jogosító bérleteket. Belépés a Parkfürdő bejáratán át lehetséges, a 4431, Nyíregyháza, Berenát utca 1-3 sz. alatt – áll a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában