nagy a füstje

2020.07.02. 16:30

Megkezdődött a szúnyogirtás (fotók)

Tegnap este több városrészen egyszerre végezték a szúnyogok irtását.

Fotó: NyírVV

A Sóstói parkrészeken, Sóstógyógyfürdőn, az Erdei tornapálya környezetében, a Korányi Kertvárosban, a Jósavárosban, a Tiszavasvári út környezetében, a Kertvárosban, a Hímesi területeken, valamint a Kótaji úti szennyvíztisztító környezetében végezték az irtást szerda este.

Nem „rajol”, irt... | Fotó: NyírVV

Csütörtök este tovább folytatódnak a munkálatok Oros, Malomkert, a Bujtosi Városliget térségében, valamint az Örökösföldi lakóövezetében és Nyíregyháza körúton belüli területein.

Fotó: NyírVV

Az ütemezés szerint holnap (július 03.) kerül sor Császárszállás, Borbánya, Kistelekiszőlő, Sóstóhegy területeire, a múzeumfalu környezetére, illetve Nyírszőlősre, továbbá az egyéb bejelentés alapján bevont területekre – közölte a NyírVV.

A társaság az ütemezés változtatásának jogát fenntartja.

Fotó: NyírVV

Mint arra már korábban felhívták a figyelmet, az alkalmazott és kijuttatott irtószer emberre, melegvérű állatokra, növényekre nem ártalmas, és a kijuttatás után néhány órával lebomlik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában