Nyíregyháza

2020.08.24. 15:05

Ünnepségsorozatra készülnek

Nem csupán madárdalban volt részük az erdő közepén.

Fotó: Palicz István

Hosszú (kényszer)pihenő után, augusztusban ismét találkozót hirdetett a Sóstó-Sóstóhegyi Nyugdíjas Szervezet. Ezúttal nem a megszokott helyén, a sóstóhegyi iskola területén, hanem az erdei tornapályán köszöntötték egymást az idősek, hangulatos szalonnasütéssel egybekötve.

Októberben jubilálnak

– Megemlékeztünk a közelmúltban elhunyt klubtársainkról, barátainkról, Bolla Józsefről és Zelei Andrásról, szívünkben örökre megmarad az emlékük. Verssel, műsorral, ajándékkal köszöntöttük a név-, illetve a születésnapjukat ünneplőket, három tagunk – Új Lászlóné, Fekete Gyuláné és Csáki József – az idén tölti be a hetvenet. Tervezett programjaink között a legkiemelkedőbb a klubunk fennállásának 20. évfordulója alkalmából szervezett őszi ünnepségsorozat – mesélte Dávida László klubvezető-helyettes.

– Nem csupán madárdalban volt részünk az erdő közepén: hallatta hangját Makó Pali bácsi és férfikórus is! Vendégünk volt Ágoston Ildikó önkormányzati képviselő, aki ezúttal is nagy elismeréssel nyilatkozott a klubunk aktív kulturális életéről, kórusunkról, tánccsoportunkról – újságolta Simonné Edit kultúrfelelős.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában