COVID-19

2020.08.10. 09:13

Fertőzött a rendezvényen – zajlik a kontaktuskutatás, többen karanténban Újfehértón

Minden résztvevő házi karanténba került egy újfehértói magánrendezvény után, melyet az egyik önkormányzati helyiségben tartottak – a hírt Facebook-posztban jelentette be a város polgármestere.

F

Forrás: Illusztráció MTI/Balázs Attila

Augusztus 1-jén városunk egyik önkormányzati helyiségében tartott magánrendezvényen igazolt koronavírus fertőzött személy volt jelen, ami most jutott tudomásunkra. Az érintett személy nem Újfehértón lakik – írta facebook bejegyzésében Hosszú József, a város polgármestere.

„Egyelőre igazoltan pozitív újfehértói lakosról nincs tudomásunk, de tekintettel arra, hogy a rendezvényen több újfehértói lakos is jelen volt, mindenkitől fokozott óvatosságot kérek.”- fogalmazott a polgármester.

Azt is kéri a településvezető, hogy aki koronavírus fertőzésre utaló jeleket észlel magán, haladéktalanul jelentkezzen háziorvosánál.

Borítókép: Újfehértón helyi mezőgazdasági vállalkozók fertőtlenítik az utakat – Hosszú József polgármester (b) átadja a fertőtlenítendő útvonal térképét Sárosi János mezőgazdasági vállalkozónak (j) Újfehértón 2020. április 3-án. | Fotó: MTI/Balázs Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában