Közlekedés

2020.09.22. 10:43

Korlátozások Nyíregyházán: aki teheti válasszon másik útvonalat!

A Benczúr-Bessenyei terek út-, és járdafelújítási munkálatainak keretében a Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) a Bessenyei tér 6. számtól a Bethlen Gábor utcáig terjedő szakaszon jelenleg érvényben lévő teljes útzár szeptember 23-tól feloldásra kerül.

Forrás: illusztráció / shutterstock

Ezzel egy időben a Széchenyi utca – Bessenyei tér 6. sz. közötti szakaszt lezárják, itt átmenetileg teljes útzár lesz érvényben. A tér ezen oldalának gépjárművel történő megközelítése a Bethlen Gábor utca irányából lesz biztosított, zsákutca, kétirányú forgalom, 30 km/s sebességkorlátozás, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések mellett.

A korlátozás ezen a szakaszon várhatóan október közepéig lesz érvényben.

A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán az útépítési munkálatokat továbbra is teljes útlezárás mellett végzik. Ez az oldal gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető. A Színház utca továbbra is zsákutca, megközelítése kétirányú forgalom, illetve 30 km/h sebességkorlátozás mellett biztosított.

A korlátozások itt várhatóan november végéig lesznek érvényben.

A Benczúr tér Kölcsey Ferenc Gimnázium felőli oldalán a Széchenyi utca – Báthori utca közötti szakaszon továbbra is teljes útzár van érvényben. A tér ezen oldalának megközelítése kizárólag célforgalom esetén a Báthori utca irányából lehetséges, kétirányú forgalom biztosítása, valamint 30 km/h sebességkorlátozás mellett.

A korlátozás ezen a szakaszon várhatóan október közepéig lesz érvényben.

A Benczúr tér Jósa András Múzeum felőli oldalán továbbra is útszűkületre, félpályás lezárásra kell számítani, megállni tilos jelzés, valamint 30 km/h-s sebességkorlátozás van érvényben.

Kérjük, aki teheti válasszon másik útvonalat!

Köszönjük a gépjárművezetők, az arra közlekedő gyalogosok türelmét és megértését.

Az aktuális munkálatokról és az azzal járó forgalomkorlátozásról, vagy azok feloldásáról folyamatosan tájékoztatást adunk.

- Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában