Szövetségben Nyíregyházáért sajtótájékoztató

2020.10.14. 14:48

Beszámolt munkájáról az ellenzéki frakció

A frakció csapatban gondolkodik, tagjai pedig elkötelezett lokálpatrióták, akik megvalósítható programok kidolgozásán munkálkodnak, mondta el szerdán Jeszenszki András, a Szövetségben Nyíregyházáért frakcióvezetője.

Dr. Ujhelyi János a frakció elmúlt egy évéről beszámoló tájékoztató-sorozat legutóbbi állomásán többek között arról beszélt, hogy önkormányzati képviselőként egyik legfontosabb eredményének tartja a folyamatos kapcsolattartást a választókörzetében élőkkel, akik rendszeresen megkeresik problémáikkal. Hozzátette: a járványhelyzet kezelésében kiváló együttműködés alakult ki a frakció és az önkormányzat között. A képviselő arról is beszélt, hogy kezdeményeztek egy rendeletmódosítást a pandémia miatt szociálisan nehéz helyzetbe kerültek megsegítésére, de ezt a közgyűlés leszavazta, így a frakció egy saját alapot állított fel, hogy bár az eredeti tervekhez képest kisebb léptékben, de megvalósítsák az elképzelést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában