Nyíregyháza

2020.10.05. 14:55

Garázsvásár gazdátlan állatok támogatásáért

Ha szeretnénk segíteni a térség gazdátlan állatain, erre remek alkalmat ad a PCAS Állatmentő és Környezetvédő Egyesület soron következő jótékonysági garázsvására. Legközelebb október 9-én 10-től 17 óráig, illetve 10-én 10-től 13 óráig az Inkubátorházban (Váci Mihály u. 41.) várják az érdeklődőket.

Jól jön a segítség

Az egyesületnek nagy szüksége van a segítségre, hiszen rengeteg mentett, otthontalan kutya etetéséről gondoskodnak, illetve több szőrös védencük állatorvosi költségeit is állniuk kell, amíg nem sikerül új gazdát találniuk számukra. A PCAS emellett elszántan küzd az állatokat nagyon rossz körülmények között tartó, illegális szaporítótelepek megszüntetéséért: többek között a nyáron az országos hírekbe is bekerült nyírbogáti és a kivágott hangszálú kiskutyák miatt hírhedt­té vált karcagi telepek felszámolásában is részt vettek az illetékes hatóságokkal és állatmentő szervezetekkel.

A garázsvásáron többek között lakástextilek, ágyneműk, gyermek- és felnőttruhák, játékok, kisállat-felszerelési és lakberendezési tárgyak közül válogathatnak mindazok, akik szeretnék támogatni az állatvédők munkáját.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában