Nyíregyháza

2020.10.05. 15:37

Idén is kapnak ajándékcsomagot a nyíregyházi nyugdíjasok

Ma tartotta alakuló ülését Nyíregyháza Idősügyi Tanácsa.

Forrás: facebook/dr. Kovács Ferenc

Mint a tanács elnöke, dr. Kovács Ferenc megköszönte a korábbi ciklusban végzett munkát a tanács tagjainak és előző titkárának, Fintor Károlyné, Marikának. Egyúttal sok sikert kívántam az újonnan megalakult tanács tagjainak és az általuk választott új titkárnak, Telepóczkyné Farkas Mártának.

Tájékoztatták a tagokat a járványügyi helyzetről és az idősek védelmében hozott intézkedéseinkről, a már megvalósult és a folyamatban lévő fejlesztésekről, s a város gazdasági stabilitásáról. Utóbbinak köszönhető, hogy ebben a rendkívüli helyzetben, idén is számíthatnak a nyíregyházi nyugdíjasok az önkormányzat által küldött karácsonyi ajándékcsomagra.

Az Idősügyi Tanács munkája és javaslatai nyomán az elmúlt években számos, az idős korosztályt segítő intézkedést hozott az önkormányzat.

- Biztos vagyok benne, hogy a következő öt évben ez a hatékony együttműködés és együtt gondolkodás további jó eredményeket hoz majd – írta a városvezető, közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában