Máriapócs

2020.10.13. 08:45

Két beteg Máriapócson, bezárták a hivatalt is

Papp Bertalan polgármester hétvégén a település közösségi oldalán jelentette be, hogy két máriapócsi lakosnak pozitív lett a koronavírustesztje. „Elrendeltem a hivatal azonnali fertőtlenítését, és egyeztetek az egészségügyi helyiségek üzemeltetőivel a szükséges lépésekről” – írta Papp Bertalan, aki hétfőre ígért tájékoztatást a polgármesteri hivatal működési rendjéről.

A város honlapjára fel is került dr. Bodnár Zsuzsanna jegyző közleménye, melyből kiderül: a Máriapócsi Közös Önkormányzati Hivatalban és a Pócspetri Kirendeltségen október 12-étől határozatlan időre felfüggesztik a személyes ügyfélfogadást. Az ügyfélszolgálati irodák is zárva tartanak, és a beadványokat sem fogadják egyelőre. Ezeket postai úton vagy az előtérben, dobozokban helyezhetik el az ügyfelek, esetleg elküldhetik elektronikus úton. Személyes ügyintézésre csak rendkívüli, előzetes telefonos egyeztetés után, a járványügyi szabályok betartásával kerülhet sor.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában