köztünk élnek

2020.10.06. 15:51

Kislányt teszteltek, hihetetlen, mit tettek ezután a mentősök Nyíregyházán

Hét éves kislányon kellett Covid tesztet végezni Nyíregyházán, a mintavételt követő eseményekre senki sem számított.

Forrás: MTI

A mentőszolgálat Facebook-oldala számolt be a megható üzenetről, melyet egy nyíregyházi kislány anyukája juttatott el az Országos Mentőszolgálathoz.

„Engedjék meg, hogy a közelmúltban az OMSZ munkatársaival kapcsolatos pozitív tapasztalatunkat megosszam Önökkel. Múlt héten érkeztek hozzánk a nyíregyházi mentősök COVID-19 teszt elvégzésére. Az egyik tesztet az aznap a 7. születésnapját ünneplő kislányunkon kellett végezni. A kollégájuk a mintavétel alatt nagyon figyelmes volt a kislánnyal, amiért külön köszönet. Ezt követően jött azonban az igazi meglepetés. Távozás előtt a mentős kolléga elmondta, hogy a szülinaposnak kis meglepetéssel készültek, amit a betegellátást szervező kolléganők készítettek össze. Mélyen meghatódtunk, mert egy maximális figyelmességgel összeállított rózsaszín, igazi lányos csomagot kapott a szülinapos. Egy köszöntés is öröm lett volna, de ez ... Köszönjük!”- így a levél.

Igazi meglepetés volt a gesztus a szülinapos kislánynak és családjának, hiszen senki nem sejtette, mivel készültek az ellátást szervező mentőszolgálati munkatársak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában