Választás

2020.10.05. 14:53

Polgármestert és képviselőket választ vasárnap Császló

Három polgármesterjelölt és tizenegy képviselőjelölt indul a vasárnapi időközi választáson a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Császlón.

Nadimovné Adorján Ildikó, a Rozsályi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője hétfőn az MTI-nek elmondta, a választást azért kell megtartani a magyar-román határ közelében fekvő községben, mert a Tóth Sándor (független) polgármester vezette testület július 21-én feloszlásáról döntött.

A polgármesteri posztért Ujhelyi László és Skanyó József György (mindkettő független), valamint Nagy István Béla, a Magyar Munkáspárt jelöltje indul. A négy képviselői helyre tizenegyen pályáznak: Osváth Péter, Pásztor György, Tóth Mónika Ilona, Makkainé Horváth Zsuzsanna, Koós Norbert, Makkai Árpád, Bujáki Zsolt, Balogh István, Koós Mihályné és Ujhelyi László függetlenként, Nagy István Béla pedig a Magyar Munkáspárt színeiben szeretne bekerülni az önkormányzati testületbe.

A mintegy háromszáz választásra jogosult szavazó reggel hat órától este hétig szavazhat majd a község egyetlen szavazókörében.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában