sajtótájékoztató

2020.10.13. 13:38

Szövetségben Nyíregyházáért: Figyelem a biztonságos közlekedésre

− A járványhelyzet miatt nem sikerült olyan mennyiségű munkát végezni, mint amennyit az egyéni képviselők terveztek, de pótolni fogjuk − mondta Jeszenszki András frakcióvezető, az 5. számú választókerület önkormányzati képviselője a pártszövetség keddi sajtótájékoztatóján.

Majd részletezte: fontos, hogy biztonságosan közlekedhessünk a városban. A Kórház utcán elhelyezett fekvőrendőrök ezt szolgálják, és új közlekedési tükrök kerültek ki a Gémutca kereszteződéseibe. Az Újszőlő utcán csapadékvíz-átemelő szivattyút üzemeltek be. Az idén elmaradt a nagy felületű kátyúzás a Hímesben, de jövőre folytatódhatnak a munkák. – Jövőre is mindent megteszek azért, hogy gyalogátkelőhelyet létesíthessünk a Kótaji úton. Folytatjuk a játszóeszközök bővítését a Városmajor utcán, és a játszótér hátsó részén egy kondipark is épül. Kiemelt figyelmet fordítottunk a parlagfű-mentesítésre az Érpatak mentén – sorolta a frakcióvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában