Császló

2020.10.02. 12:17

Új polgármesterre és új képviselőkre voksolnak

 A feloszlásáról döntött a császlói képviselő-testület név szerinti szavazással és minősített többséggel július 21-én.

Az időközi választást október 11-én rendezik meg, a szavazópolgárok a polgármester személyére és a képviselő-testület négy tagjára voksolhatnak.

Négy hely, tizenegy jelölt

Mint Nadimovné Adorján Ildikó, a Rozsályi Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője szerkesztőségünk érdeklődésére elmondta, három jelölt indul a polgármesteri tisztség megszerzéséért. A három jelölt a sorsolásnak köszönhetően a következő sorrendben szerepel majd a szavazólapon: Ujhelyi László (független), Nagy István Béla (Magyar Munkáspárt), Kanyó József György (független).

A négy képviselői helyre tizenegy jelölt pályázik. Ők a sorsolás révén ebben a sorrendben szerepelnek majd a szavazólapon: Osváth Péter (független), Pásztor György (független), Tóth Mónika Ilona (független), Makkainé Horváth Zsuzsanna (független), Koós Norbert (független), Makkai Árpád (független), Bujáki Zsolt (független), Balogh István (független), Koós Mihályné (független), Nagy István Béla (Magyar Munkáspárt), Ujhelyi László (független).

Október 11-én 6 órától 19 óráig egy szavazókörbe várják a település 309 szavazópolgárát. Az egészségügyi veszélyhelyzet miatt szigorú előírások lesznek érvényben: maszkot mindenkinek kell viselnie, ügyelni kell a másfél méteres távolságra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában