Nyíregyháza

2020.11.12. 10:12

A Nyírségvíz Zrt. ügyfélszolgálatai is bezártak

Fotó: shutterstock

A koronavírus-világjárvány második hulláma elleni védekezésről szóló – az Országgyűlés által kedden elfogadott, és a Magyar Közlönyben is megjelent – törvénynek megfelelően november 11-én 18 órától zárva tartanak a Nyírségvíz Zrt. személyes ügyfélszolgálati irodai.

Ugyanez vonatkozik a műszaki iroda személyes ügyfélszolgálatára is. A társaság arra kéri a felhasználókat, hogy e-mail-ben ([email protected]), levélben (4401 Nyíregyháza, Pf. 290.) vagy telefonon (06-42-523-623) intézzék ügyeiket. Hibabejelentés a [email protected] elektronikus levelezési címre küldhető, vagy a 06-42-523-600-as telefonszámon tehető. A cég munkatársai viszont továbbra is személyes kapcsolattartással cserélnek bekötési vízmérőt, végeznek leolvasást, illetve végeznek ellenőrzést – indokolt esetben – a felhasználási helyeken. Ilyenkor természetesen kizárólag kültéren és a biztonsági előírások maximális betartása mellett végzik munkájukat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában