rotary

2020.11.18. 13:35

Adományok a frontvonalban dolgozóknak

A világjárvány óriási kihívás elé állít mindannyiunkat úgy a munkában, mint a hétköznapi életben.

Nem tehetünk mást, alkalmazkodnunk kell a pandémia miatt hozott új szabályokhoz. A koronavírus elleni küzdelemben a Covid osztályokon dolgozók és a Mentőszolgálat munkatársai egyre leterheltebbek, erőn felül, a tőlük elvárható legnagyobb odaadással végzik a munkájukat a frontvonalban.

A Nyíregyházi Rotary Club szeretné meghálálni mindazt, amit az egészségügyi dolgozók tesznek értünk, ezért adománygyűjtő akciót indított: többek között kávéval, gyümölcslével, ásványvízzel, rágcsálnivalóval támogatnák a Covid osztályokon dolgozókat, a mentőszolgálat munkatársait és a betegeket, de a tervek között szerepel egy ózongenerátor beszerzése is.

– Egy klubtársunk javaslatára indítottuk útjára a kezdeményezést, aki maga is megtapasztalta, hogy az óriási leterheltség ellenére mennyire kedvesek és figyelmesek a koronavírusos betegekkel az orvosok, ápolók, mentők. A helyi szervezet tagjainak köszönhetően máris megkezdhettük összeállítani az első csomagokat, s bízunk benne, hogy az idén még többször visszatérhetünk ezért a kórházba – árulta el Kovács Krisztián, a Nyíregyházi Rotary Club elnöke.

Aki szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, a Rotary Club Nyíregyháza Egyesület 10300002-27034619-00003285-ös bankszámlaszámára utalhatja át adományát. A megjegyzés rovatba írják be: „felajánlás Covid osztály és Mentőszolgálat”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában