Nyíregyháza

2020.11.03. 10:47

Beszélgetés szakmákról és pályaválasztásról

Nagy cégek HR-munkatársai beszélgetnek a fiatalokkal szakmákról, lehetőségekről.

Az események célja, hogy a fiatalok megismerjék a cégeket s a lehetőségeket

Fotó: ILLUSZTRÁCIÓ: ÉSZAK-MAGYARORSZÁG-ARCHÍV

A KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület egy sikeres pályázatnak köszönhetően novemberben is megrendezi a HR-kávézó és vállalkozói teaház elnevezésű eseményeket.

Szakmák, kompetenciák

A HR-kávézóban nagyobb cégek, multinacionális vállalatok HR-munkatársai beszélgetnek a fiatalokkal a pályaválasztási lehetőségekről, szakmákról, a munkavállalásban fontos kompetenciákról, és megosztják velük az álláskereséssel összefüggő legfontosabb információkat is. Az ún. vállalkozói teaházak célja, hogy helyi kis- és középvállalkozók beszámolhassanak a vállalkozóvá válás folyamatáról, annak nehézségeiről, a jó gyakorlatokról.

A következő HR-kávézó elnevezésű eseményt november 13-án és 26-án tartják, mindkét alkalommal 16–18 óra között várják az érdeklődőket, a vállalkozói teaház időpontjai november 9. és november 27., ugyancsak 16–18 óra között.

A helyszín a Közösségi FACE-ek Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér (Nyíregyháza, Bocskai utca 25.), a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A programokat minden járványügyi intézkedést betartva rendezik meg, maximum tizenöt érdeklődő részvételével. Jelentkezés és további információ: [email protected].

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában