MÁV

2020.11.12. 10:36

Naponta fertőtlenítik az ország összes vasúti kocsiját

Több mint 1200 járművön végeznek emelt szintű fertőtlenítést.

A MÁV-csoport továbbra is biztosítja a folyamatos és biztonságos személy- és áruszállítást. Keddtől országosan is visszaállt a napi gyakoriságú fertőtlenítés a MÁV-Start járatain.

A több mint 1200 járművön az emelt szintű fertőtlenítés baktérium-, vírus- és gombaellenes fertőtlenítést jelent, ami után minden kórokozó elpusztul a járműveken.

A kapaszkodókat is mossák

A Volánbusz is napi szinten fokozottan takarítja az autóbusz-állomásokat és a buszokat, vírusölő szerrel mossa le a kapaszkodókat, fertőtlenítőszerrel a padlót. A busztársaságnál országszerte 58 ózongenerátor is gondos­kodik a mintegy 6500 darabos járműállomány fertőtlenítéséről. Szeptember közepe óta a maszk használata már nemcsak a közösségi közlekedési eszközökön, hanem azon állomási és megálló­helyi helyiségekben is kötelező, ahol az utas a felszállás előtt vagy után tartózkodik. A vasúttársaság és a Volánbusz az érintett munkavállalói számára folyamatosan biztosítja a szükséges védőfelszerelést.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában