gazdikereső

2020.11.23. 14:42

Találja meg új kedvencét!

Újabb három kutyának szeretnék otthont találni.

Nyíregyháza. Ha négylábú társra vágyik, megtalálhatja a NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén. Az ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-es telefonszámon, illetve e-mail­ben a [email protected] címen.

Gazdára várva

Döme egy körülbelül egyéves, kisközép termetű, keverék, kan kutya. Igazi kamasz, akinek még mindene a játék. Okos, nagy mozgásigényű, éber, jó kedélyű kutya. Fajtársaival kicsit bizalmatlan, de nem agresszív. Emberekkel és macskákkal szemben első perctől barátságos, pórázon szépen sétál.

Döme
Fotó: Nyírvv

Csele körülbelül egyéves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Játékos és vidám, nagy mozgásigényű, sosem fárad. Barátkozós természetű, az emberekhez bújik, fajtársaival érdeklődő, macskákban csak a fogócska­partnert látja. Pórázon még sokat kell tanulnia.

Csele
Fotó: Nyírvv

Buksi egy öt év körüli, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Nyugodt természetű, idegenekkel szemben még kicsit visszahúzódó, szeretetre éhes eb, lépésről lépésre építi a bizalmat, és cicákkal tökéletesen kompatibilis. A pórázt hírből sem ismerte, így a sétánál még sok biztatást igényel.

Buksi
Fotó: Nyírvv

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában