Robbanás

2020.11.15. 11:32

Újszülöttjével a kórházból indult haza a milotai asszony, amikor megtudta: mindenük odaveszett a tűzben

Nyolcadik gyerekükkel tartottak hazafelé, amikor Lukács Szilárd bevallotta párjának, hogy földönfutók lettek. Kiderült, hogy mi okozta a robbanást, és az is, hogy tudja-e szoptani Emírkét a sokkos állapotba került Anikó.

Új házat kell építenie a milotai Lukács családnak, mert a házuk odaveszett a tűzben. Anikót sokkolta a hír, ami nem csoda: éppen hazafelé tartottak a kórházból az újszülött gyermekükkel, amikor férje, Szilárd elmondta neki, mi történt az otthonukkal, mialatt ő világra hozta nyolcadik gyermeküket – írja a Bors.

Fotók: Bors

A családfő elárulta, hogy éppen a néhány házzal arrébb lévő testvérénél újságolta a nagy hírt, Emírke születését, amikor lángba borult a házuk. Fogalma sem volt, hogyan és mikor mondja el a tragédiát a szülészeten fekvő feleségének.

Szerencsére nem apadt el a tejem, pedig bárki elképzelheti, milyen sokkhatás alá kerültem, amikor Szilárd a kórházból kijövet közölte, hogy van egy nem is annyira kicsi baj.

– Most az édesanyám házának egyik szobájában lakunk tízen. Szűkösen, de elférünk – magyarázta Anikó.

– Már tudjuk, mi okozta a bajt: a tévékészülékben zárlat keletkezett, ezért felrobbant. Szerencsére volt biztosításunk, és már a kárszakértő is járt kint. Nagyon bízunk benne, hogy a biztosító majd kifizeti a kárunkat, és új házat építhetünk. Az önkormányzat azt ígérte, hogy addig is kapunk egy ideiglenes ingatlant, de ebből egyelőre nem lett semmi. Az emberek segítőkészek, rengeteg gyerekruhát kapunk. Ennünk is van mit, de a végleges megoldást keressük – tette hozzá a családanya.

Forrás: borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában