Koronavírus

2020.11.20. 14:49

Változások a nyíregyházi piacokon

Újabb intézkedésekkel lassítják a koronavírus terjedését a megyeszékhely piacain.

Forrás: nyirvv.hu/hellonyiregyhaza.hu

A NYÍRVV Nonprofit Kft. a Búza téri piaccsarnok külső, fedett részén az árusítóasztalok átrendezésével és mintegy 170 asztal elszállításával előkészítette az árusok és a vásárlók közötti 1,5 méteres védőtávolság megtartásához szükséges területet, hogy megakadályozza a koronavírus terjedését. Ez az állapot december elejéig marad, utána elkezdődik a fenyőfa-árusítás, melynek helyét az ajánlott távolság megtartásával fogják kijelölni.

A Tokaji út 4. szám alatti vásártéren a használt- és iparcikkpiacon polgármesteri határozat alapján a látogatók száma egyidejűleg nem haladhatja meg a 400 főt. E határozat betartása érdekében a vásárteret kizárólag a Tokaji út felőli, gépjárműforgalom előtt nyitott bejáratokon lehet megközelíteni mind a járművel, mind gyalogosan. A hétvégenként megszokott kétsávos beengedési rendszer helyett csak egysávos, lassított beléptetést biztosítanak.

Forrás: nyirvv.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában