Nyíregyháza

2020.12.03. 14:45

Adomány a kórházaknak

Csak közösen, egymást segítve tudunk úrrá lenni a kialakult helyzeten.

KM

Tízezer maszkot ajándékozott a megyei kórháznak Román István kormánymegbízott, az adományt dr. Szondi Zita főigazgató-helyettes orvosigazgató vette át

Fotó: a megyei kormányhivatal archívuma

Tízezer maszkot adományozott Román István kormánymegbízott, a megyei védelmi bizottság elnöke a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház dolgozóinak.

Megköszönte a munkájukat

A kormánymegbízott ellátogatott az intézménybe, és egyeztetett dr. Szondi Zita főigazgató-helyettes orvos­igazgatóval, valamint Gaszper Róbert rendőr alezredes, kórházparancsnokkal a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos feladatellátásról. Román István elismerését fejezte ki a kórház valamennyi munkatársa számára, megköszönte eddig végzett lelkiismeretes munkájukat, erőt és kitartást kívánt az elkövetkező időszakra.

Dr. Szondi Zita főigazgató-helyettes orvosigazgató elmondta: sok erőt, hitet és kitartást kíván a járványveszély alatt a betegek gyógyítása, ápolása. Minden segítség egyet jelent azzal, az emberek érzik és egyre inkább tudják, csak közösen, egymást segítve tudunk úrrá lenni a kialakult helyzeten.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában