nyerjen a kelettel!

2020.12.08. 07:28

Ismét megjutalmazzuk hűséges olvasóinkat

Augusztus óta minden hónapban sorsoltunk az előfizetőink között – így lesz ez decemberben is.

KM

Jó hírünk van a legalább tíz éve megszakítás nélkül a Kelet-Magyarországra előfizető olvasóink számára: jutalmazzuk hűségüket, mégpedig egy nyereményjáték keretében, amelyben automatikusan részt vesznek. Ezzel az immár rendszeresen visszatérő akciónkkal tehát azokat az olvasóinkat szeretnénk megörvendeztetni, akik legalább tíz esztendeje előfizetnek a lapunkra – és most még a szerencse is melléjük szegődik.

Augusztustól az év végéig, tehát öt hónapon keresztül minden hónapban sorsoltunk/sorsolunk ajándékokat a ­hűséges előfizetőink között.

Augusztusban a női és férfi olvasóinknak igyekeztünk egyformán kedvezni, ezért három-három darab többrészes, rozsdamentes edénykészletet, illetve szerszámkészletet, szeptemberben autós fedélzeti kamerát, októberben társasjátékszettet, novemberben pedig porszívót sorsoltunk ki.

Játék a fa alá

Most, decemberben fiús, lányos Lego szettet nyerhetnek hűséges és szerencsés olvasóink. Hogy Önöknek ezért mit kell tenniük? Csupán annyit, hogy maradjanak továbbra is olvasóink, hűséges előfizetőink! Olvassák figyelmesen a december 17-ei, csütörtöki lapszámunkat, abban közöljük a szerencsés nyertesek nevét, de telefonon vagy postai úton is értesítjük őket.

A játékszabályzatot megtalálják a szon.hu internetes felületünkön, a játékszabályzatok menüpont alatt. A hűség kiváló erény, még akkor is, ha egy újságra szóló előfizetéséről szól. Most meglátják: megéri hűségesnek lenni!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában