szelfiverseny

2020.12.05. 19:51

Maszkot fel – és nyerj! Indul a szelfiverseny!

Hozd ki te is a fotódból a maximumot, vagy még inkább a „maszkimumot”!

KM

Fotó: Dodó Ferenc

Humorral a kellemetlen helyzetet is könnyebb átvészelni! Így vagyunk a kötelező maszkviseléssel is. Egyre ötletesebb, egyedibb megoldásokon akad meg a szemünk: virágmintás, fogsort villantós vagy épp cápafogas, pöttyös, kockás, emoji hangulatjeles maszkok mögött sejlenek fel a mosolyok. Van, aki a fehérnél marad, van, aki a feketére esküszik, másoknak a piros jön be, de hódítanak a kedvenc focicsapatok, klubok címerei is. Sokan üzennek így a környezetüknek vagy egyszerűen csak szereznek derűs pillanatot ismeretlen járókelőknek – ehhez kínálunk lehetőséget mi is. Játékunkban maszkos szelfifotókat várunk, hogy együtt csaljunk mosolyt mások arcára. Akinek ez a legjobban sikerül, értékes nyereménnyel is gazdagodik.

Értékes ajándékok

A feladat egyszerű: a maszkos szelfit december 7–18. között fel kell tölteni a szon beküldő oldalára, megadva a nevet, elérhetőséget. A képekre december 21-e 8 órától lehet majd szavazni: akinek a fotójára a legtöbb szavazat érkezik, egy 15 ezer forint értékű vásárlási utalványt kap, a legszerencsésebb szavazó pedig egy 8 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal gazdagodik.

A szabályzatot megtalálják IDE kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában