gazdikereső

2020.12.14. 18:06

Találja meg kedvencét!

Újabb három kutyának szeretnénk otthont találni.

KM

Forrás: Nyírvv

Ha négylábú társra vágyik, megtalálhatja a NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén. Az ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-es telefonszámon, illetve e-mail­ben a [email protected] címen.

Gazdára várva

Csöpike egy két év körüli, nagy termetű, közép-ázsiai juhászkutya jellegű, kan kutya. Eddigi életét családban tölthette, nevére kölyökkora óta hallgat. Bátorságból nem igazán jeleskedik, de éber. Macskákkal közömbös, pórázon szépen közlekedik.

Csöpike | Fotó: Nyírvv

Krampusz körülbelül egyéves, kisközép termetű, keverék, ivartalanított kan kutya. Nagy mozgásigényű, gyorsan tanul, és erőskezű gazdát igényel, de szeretetre méltó eb. Kiváló házőrző, és szeret játszani, pórázon szépen sétál.

Krampusz |
Fotó: Nyírvv

Lux egy öt-hat év körüli, közepes termetű, német juhászkutya jellegű, szuka kutya. Jó idegrendszerű, barátságos négylábú. Nagy mozgásigényű, folyton éber, mindig aktív. Fajtársaival és macskákkal is barátságos, szeret pórázon sétálni.

Lux
Fotó: Nyírvv

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában