gazdikereső

2021.01.04. 15:23

Találja meg velünk új kedvencét!

Ismét három gazdikeresőnek szeretnénk új otthont találni.

KM

Fotó: Nyírvv

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül.

A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a ­42/420-738-as telefonszámon, illetve e-­mail­ben a [email protected] címen.

Gazdára várva

LadyN | Fotók: Nyírvv

LadyN egy körülbelül négyéves, közepes termetű, malinois jellegű, szuka kutya. Bár volt benne chip, sajnos nem érdeklődtek utána. Igazi dáma: gyönyörű kiállású, kecses négylábú. Jó idegrendszerű, emberekkel barátságos kutya. Igényli a feladatot, az aktív mozgást. Éber, semmi sem kerüli el a figyelmét. Fajtársaival érdeklődő, macskáknak nem barátja. A pórázon sétálást még gyakorolnia kell.

Peti

Peti egy ötéves, közepes termetű, keverék, ivartalanított kan kutya. Domináns ­kutya, portáját hűen védelmezi, a falkasorrendben próbál a legmagasabbra törni. ­Emiatt fajtársaival nem ­nagyon barátkozik, macs­kákkal nem kompatibilis. Emberekkel barátságos, nyugodt, szófogadó, gyerekek mellé ennek ellenére nem ajánljuk. Pórázon szépen sétál.

Lego

Lego egy három-négy év körüli, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Sokáig egy gyárterületen húzta meg magát, végül a Nyíregyházi Állategészségügyi Telep gondozásába került. Kezdetben bizalmatlan volt, de idővel nyugodt, kiegyensúlyozott kutya vált belőle. Bátran, érdeklődve közeledik idegenek felé is. Fajtársaival és macskákkal is barátkozik, pórázon szépen közlekedik.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában