Nyíregyháza

2021.02.11. 08:00

Adomány az oktatókórháznak

A nyíregyházi Rotary Club ásványvizet, tisztítószereket, játékokat vitt a dolgozóknak és a betegeknek.

CsA

Ezúttal sem érkeztek üres kézzel a Jósa András Oktatókórházba a nyíregyházi Rotary Club tagjai. A szervezet a járvány megjelenése óta rendszeresen támogatja az intézményt, szerdán a Covid-ambulancia, az infek­tológia, valamint a gyermek­osztály dolgozóit és betegeit lepték meg adományaikkal. Kovács Krisztián, a klub helyi elnöke lapunknak elmondta: előzetesen egyeztettek a részlegek vezetőivel, akik elmondták, mire lenne leginkább szükségük.

Bíznak az enyhülésben

– Támogatóinknak, a helyi vállalkozásoknak, klubtagjainknak és magánszemélyek felajánlásainak köszönhetően ásványvizet, kávét, édességet, süteményeket, rágcsálnivalót, egyszer használatos poharakat és evőeszközöket, tisztítószereket és játékokat adhattunk át a megyei kórház három osztályának. Bízunk benne, hogy a vírushelyzet a védőoltásoknak és a járvány­ügyi szabályok betartásának köszönhetően enyhül, csökken a teher a kórház dolgozóin, és lassan visszatérhetünk a megszokott életünkhöz – jegyezte meg Kovács Krisztián elnök. Hozzátette: a nyíregyházi Rotary Club továbbra is támogatni szeretné a kórházat, annak dolgozóit és betegeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában