2001. 02. 15.

2021.02.15. 07:00

Húszéves a SZON!

Napi százötvenezer látogató szörfözik a www.szon.hu oldalon.

KM

Az internet hajnalán az egész országban elsők között indította el hírportálját a Kelet-Magyarország, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye napilapja. Az elröpült húsz esztendő több korszakra osztható. Az azonnal megjelenő helyi és országos hírek, valamint a nagyvilágból érkező információk mellett élőben chatelhettünk híres emberekkel.

Sajtótájékoztatón jelentették be az új portál indulását
Fotó: KM-repro

Volt idő, amikor a megye legkedveltebb szórakozóhelyeire kísértük el a fiatalokat, akik szívesen nézték vissza a hétvégi bulikon megörökített pillanatokat. Bulifotósaink hihetetlen népszerűségnek örvendtek ebben az időszakban, miként a nap szépe sorozatban felbukkanó csinos hölgyek is. Képeslapokat küldhettünk egymásnak, és tesztek százait töltögethettük ki. Játszhattunk, és együtt örültünk a nyertesekkel. Érdekes témákban szavazhattunk, és kivételes humorú kollégák vicceit olvasgathattuk. Kezdetben a rövid és tömör híreké volt a terep, a nyomtatott sajtóé maradt a kibővített tartalom. Később nagyobb hangsúlyt fektettünk a képekre, majd videókkal is kiegészült a tartalomszolgáltatás.

Első számú hírforrás

A látogatószám egyre nőtt, frissítést követelt a dizájn – ennek 2006-ban jött el az ideje. Az ország egyik első hírportálja, a Szon ekkor közel 60 ezer látogatóval büszkélkedhetett, naponta! Ahogy teltek az évek, a tartalom egyre színesebb, a portál egyre átgondoltabb lett, s további fejlesztésekkel igazodtunk a kor elvárásaihoz. Elindultak mobilos felületeink, ezek is hamar népszerűvé váltak. A portál életében talán az eddigi legnagyobb változást a 2019-es teljes arculatváltás hozta. A Szon az internetes burjánzásban is megőrizte vezető pozícióját, sőt folyamatosan növekvő forgalmával, nézettségével – ma már napi százötvenezer látogatóval – igazolja, hogy a megyénkben élők számára első számú hírforrás maradt.

A Szon címlapja 2001 májusában

A virtuális születésnapi tortát együtt „kóstoljuk meg” olvasóinkkal. Köszönjük, hogy követnek minket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában