Segítsünk neki!

2021.02.26. 10:07

Mózes nagy álma, hogy legyen egy saját szobája

A 11 éves Ádám Mózes szülei vagyunk. A fiunkról tavaly októberben derült ki, hogy sajnos daganatos beteg, Nyírtelek-Görögszállásról hordjuk a debreceni kórházba, mert ott kapja a kemoterápiát – írja olvasónk.

Barna Ádám

Ádám Mózes és szülei

Forrás: Olvasónktól

Az első kettőt már felvette, de sajnos kiderült, hogy a szíve és a tüdeje között is kialakult egy daganat, ezért újra kell kezdeni a folyamatot. Négy kemoterápiás kezelés vár rá, ami kitart május végéig. Ez nagyon nehéz helyzet elé állított bennünket, mert sajnos nem dolgozunk, ugyanis Mózessel minden héten a kórházban vagyunk. Semmilyen ellátást nem kapok, így ez nagyon nehéz, ezért is szeretném kérni a kedves, jó emberek segítségét. Mózesnek két vágya volt: hogy legyen egy fürdőszobája és egy külön szobája, ami csak az övé. Úgy néz ki, hogy a fürdőszobát egy alapítvány megcsinálja, mi az ő szobája kialakításához szeretnénk segítséget kérni, az anyagi helyzetünk ugyanis nem teszi lehetővé, hogy kialakítsunk neki egy szép tiszta helyiséget.

Előre is nagyon szépen köszönjük!

A telefonszámunk: 70/427-8162.

- Barna Ádám -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában