Kórház

2021.02.24. 12:13

Nincs veszélyben a betegellátás biztonsága Nyíregyházán

Megtévesztő volt a tárgyalások során kiszivárogtatott levél.

A Jósa András Oktatókórházról az egészségügyi szolgálati jogviszony megkötésével kapcsolatban olyan belső információk láttak napvilágot egyes sajtóorgánumokban és közösségi oldalakon, amelyeket egyébként a további egyeztetés érdekében osztályvezető főorvosok juttattak el a főigazgatónak. A tárgyalások a megegyezés szándékával azonnal megkezdődtek – írta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház a honlapján.

A szerződések átadása során kiemelt célunk volt, hogy azok a lehető legkorábban megismerhetővé váljanak a dolgozóink számára, és kellő idő álljon rendelkezésre azok tartalmának átgondolására, szükség esetén megvitatására.

A sebészeti szakmák által kezdeményezett egyeztetéseken mindegyik fél a további biztonságos ellátás fenntartására törekedett, a megegyezés megszületett.

A folyamatban lévő tárgyalások szakaszában nyilvánosságra hozni az ellátások felfüggesztésének vízióját rémhírkeltés, amely súlyosan megingathatja betegeink bizalmát egy olyan helyzetben, amikor egyre több a koronavírusos beteg és nagy kapacitásokkal szervezzük az oltásokat a lakosság védelmének érdekében.

Kiemelt feladatunk továbbra is a biztonságos betegellátás fenntartása, amelyet március elsejét követően továbbra is biztosítani fog az intézmény.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában