Bem József Általános Iskola

2021.02.22. 09:13

Online szülői fórum

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola online szülői fórumot tart a 2021/2022. tanévben első osztályba lépő gyermekek szülei számára. Ide várunk minden szülőt, aki érdeklődik iskolánk képzési programja iránt.

Sajnos a Covid-19 vírushelyzet miatt jelenleg nincs mód arra, hogy személyesen találkozhassunk a szülőkkel és a leendő első osztályos gyerekekkel, és a hagyományos módon mutassuk be itt folyó munkánkat, nem rendezhetünk nyílt tanítási napot, amikor bejárhatják iskolánk épületét, és megismerkedhetnek a következő tanévben első osztályban tanító pedagógusainkkal.

Ezért gondolta az iskola vezetése, hogy a kiscsoportos formában megszervezésre kerülő online szülői fórumon lehetőséget ad az érdeklődő szülőknek arra, hogy a beiratkozással, a tanév kezdésével, az itt folyó nevelő-oktató munkával kapcsolatos kérdésekre választ adnak. Ebben segítséget nyújtanak a 2021-22-es tanévben első osztályban tanító kollégák, és az intézmény vezetése.

Az online fórumra 2021. február 23-ig lehet regisztrálni az iskola weboldalán, melynek címe: https://nyhbemisk.wixsite.com/bemsuli.

Honlapunkon, közösségi oldalunkon sok információt, kisfilmet láthatnak az érdeklődők iskolánkról. Kérjük a szülőket, kísérjék figyelemmel továbbra is ezeket az online felületeket, mert itt tudunk sok hasznos információt eljuttatni a beiratkozással és a jövő tanévvel kapcsolatban.

- Spisákné Karasz Katalin intézményvezető helyettes -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában