Országos Mentőszolgálat

2021.03.17. 09:33

Egyetlen év alatt lett önkéntesből főápoló az ibrányi fiatalember!

Épp egy évvel ezelőtt jelentkezett önkéntesnek az Országos Mentőszolgálathoz Jármi Miklós, a Debreceni Egyetem másodéves mentőtiszt hallgatója, akire akkor a fővárosban volt nagy szükség – írta az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Forrás: Országos Mentőszolgálat

Az ibrányi fiatalember azonnal levelező tagozatra váltott és másnap, (szó szerint) beköltözött az akkor induló első Mentesítési Pontra, ahol nyolc hónapot töltött. Ezen idő alatt szinte folyamatosan szolgálatban volt és akár, napi több száz mentőegység folyamatos fertőtlenítését és több ezer Covid minta vételét segítette. Nem csoda, hogy hamarosan állást ajánlottak neki a mentőknél sőt, az első hullám alatt tanúsított áldozatos helytállásáért “Köszönet a hősöknek” elismerésben is részesült. A szakember ugyan már nem a mentőállomáson lakik, de főápolói szolgálataira most is naponta számíthatnak a Dévai utcába érkező bajtársak! Gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában