Koronavírus

2021.03.25. 08:48

Harmadik hullám: film készült a nyíregyházi Covid-intenzívről

A harmadik hullám új kihívások elé állítja a Jósa András Oktatókórház dolgozóit.

Forrás: SZSZBMK

„Most megmutatjuk a Jósa András Oktatókórház Covid Intenzív Osztályát. Aki kalauzol bennünket: dr. Szűcs Attila” – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (SZSZBMK) holnapján. Mint írják, a harmadik hullám új kihívások elé állítja a dolgozóikat, kisfilmjükkel szeretnének bepillantást nyújtani a munkájukba.

- Az egészségügyben dolgozók elhivatottak, mert másképp nem lehet csinálni. Nincs alternatíva, ott a beteg, aki óriási bajban van, s nekünk az a feladatunk, hogy próbáljunk segíteni rajta. Fel sem merülhet más gondolat, mert nincs idő, nem lehet holnap visszatérni rá.

Sokat segíthetnek az emberek a szabályok betartásával, az oltások felvételével, azzal, hogy kerülik a nagy tömeget, csökkentve a megfertőződés kockázatát

- mondja dr. Szűcs Attila, az SZSZBMK orvosigazgatója, az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály vezető főorvosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában