Gyász

2021.03.26. 13:56

Kispaládon temették el a Túristvándi csapatkapitányát

Gyászszünettel emlékeznek meg a tragikus hirtelenséggel elhunyt csupaszív labdarúgóról.

Algács Tibor a felső sorban a bal kezét emelte fel, igazi csapatember volt | Fotó: Túristvándi KSE

A magyar-ukrán határ melletti községben, Kispaládon pénteken délután örök nyugalomra helyezték Algács Tibort, aki 52 éves korában labdarúgó-mérkőzés közben hunyt el a pályán. A Túristvándi csapatkapitánya a Méhtelek elleni megyei harmadosztályú találkozó 29. percében eszméletlenül roskadt össze.

Életét a segítségére siető csapattagok, majd a két kocsival és helikopterrel helyszínre érkező mentősök sem tudták megmenteni. A mérkőzés 1–0-s túristvándi vezetésnél félbeszakadt.

Algács Tibor a felső sorban a bal kezét emelte fel, igazi csapatember volt | Fotó: Túristvándi KSE

Algács Tibort Leónak szólították, ő volt a helyi együttes egyik vezéregyénisége, méltán lett csapatkapitány. Előzőleg nem volt semmilyen egészségi panasza, a játékos sportorvosi engedélye érvényes volt. A helyszínen elvégzett koronavírus-gyorstesztje negatív eredményt mutatott.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében minden hétvégi megyei bajnoki mérkőzés előtt gyászszünetet tartanak az elhunyt emlékére. A kispaládi férfit felesége és négy gyermeke gyászolja.

https://szon.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-szemem-lattara-halt-meg-a-jatekos-gyaszolnak-turistvandiban-4925956/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában