párthírek

2021.03.23. 14:40

Megnyitnák az idősotthonok kapuit

Mi Hazánk Mozgalom. „A Mi Hazánk Mozgalom gondol a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő idős honfitársainkra, különösen azokra, akik idősotthonokban élnek és a szigorú korlátozások miatt már csaknem egy éve nem látták unokáikat, gyermekeiket, közeli hozzátartozóikat.

KM

Ezért pártunk azzal a javaslattal áll elő, hogy azokban az otthonokban, ahol a szakszemélyzet és a lakók egyaránt megkapták a védőoltásokat, szüntessék meg a látogatási tilalmat” – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Apáti István, a párt alelnöke. Az országgyűlési képviselő hozzátette, ez a hosszú távolságtartás az idős emberek mentális állapotára is rossz hatással van, ami közvetve egyéb egészségi problémákhoz vezethet. Apáti István még elmondta, a következő hetekben a párt elő fog állni hasonló, a tilalmakat és a korlátozásokat fokozatosan, több lépésben feloldani kívánó javaslatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában