gazdikereső

2021.03.22. 14:55

Találja meg lapunkkal a család új kedvencét!

Ezúttal három fekete bundájú eb keresi új, szerető családját.

KM

Forrás: nyírvv

A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Wendy
Fotó: Nyírvv

Wendy egy hét hónapos, kisközép termetű, labrador jellegű, keverék, szuka kutya. Izgága, akaratos, szeretet­éhes négylábú. Nagy mozgás­igényű, játékos. Fajtársaival barátkozik, a macskákat nem kedveli, a pórázt nehezen viseli.

Candy
Fotó: Nyírvv

Candy egy körülbelül hét hónapos, kisközép termetű, labrador jellegű, keverék, szuka kutyus. Nagy mozgás­igényű, játékos eb, a labdajátékok nagymestere. Idegenekkel is megtalálja a közös hangot. Fajtársaival és macskákkal is érdeklődő. Pórázon viszonylag szépen sétál.

Poki
Fotó: Nyírvv

Poki körülbelül egyéves, kisközép termetű, keverék, ivartalanított kan. Játékos, eleven, imádja a társaságot. Fajtársaival barátságos, cicákkal játékos, pórázon még gyakorlásra szorul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában