FETIVIZIG

2021.03.23. 14:55

Vízügyi szakemberek kitüntetése a víz világnapja alkalmából

A víz világnapja alkalmából az idén is miniszteri elismeréseket adományoztak, a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság három munkatársa is a kitüntetettek sorában van.

Nádasi Zoltán

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Szimuly Gábor, a FETIVIZIG Szatmári Szakaszmérnökségének gát- és csatornaőre az Év Vízügyi Dolgozója Miniszteri Díjban részesült. Ezt az elismerést évente csak ketten kaphatják meg a vízügyi igazgatási szervek állományából. Szimuly Gábor 27 éve dolgozik az igazgatóságon, ebben a munkakörében pedig folyamatosan mintegy negyed évszázada. A munkáját huzamos ideig kiválóan végezte, a közösség elé példaképül állítható.

Ónodi János, a FETIVIZIG Felsőszabolcsi Szakaszmérnökségének szakaszmérnöke Kvassay Jenő Emlékérmet vehet majd át a vízügyi szakterületen huzamosabb ideig végzett, magas színvonalú, kiemelkedően eredményes munkája elismeréseként. Ónodi János eddig nyújtott tevékenysége kimagasló, köszönhetően szakmai elhivatottságának, műszaki tapasztalatának és területismeretének.

Pálné Haklik Ildikó, a FETIVIZIG Folyamos Szakaszmérnökségének kirendeltségirányítója, gazdasági vezetője Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült a magas színvonalú munkája, példamutató munkahelyi magatartása, közösségi tevékenysége elismeréséül. A kitüntetett több mint 20 éves jó munkáját igazolja, hogy a szervezeti egység mindig eredményes gazdálkodást folytatott. Beosztottjaival ápolt emberi és munkakapcsolata kifogástalan.

A magas állami kitüntetések átadására a jelenlegi járványügyi korlátozások miatt egyelőre nem nyílt lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában