itt a húsvét, itt a nyúl

2021.04.05. 10:00

Más lett ez a húsvét is, de azért van akit meglocsolunk

Arra voltunk kíváncsiak, a mostani helyzetben, ki hogyan áll a locsolkodással.

Forrás: MTI

Nehéz kérdés, mert ismerjük a szabályokat, a szakemberek és a vezetők intelmeit, de mégis évszázados hagyomány Magyarországon a locsolkodás. Azt kérdeztük olvasóinktól, locsolkodnak-e idén?

A húsvét az húsvét

Bár a helyzet nem túl rózsás, az ünnep az ünnep, kötelező körbejárni a hölgyeket, nehogy elhervadjon bármelyikük is – véli válaszadóink 14%-a. Nem csoda, hogy így járvány idején, ennek a válasznak a hívei voltak legkevesebben.

Majd jövőre...

Válaszadóink kicsit több mint negyede (27%) úgy gondolja nem kell kockáztatni, ha ezt a húsvétot is elvite a járvány, hát elvitte, majd jövőre bepótolnak mindent.

A kanapén

Olvasóink 28 százaléka úgy nyilatkozott, idén kimarad a rokonlátogatás, az ünneplés, inkább otthon, pihenéssel tölti a hosszúhétvégét.

Aki számít

Legnépszerűbb válaszunk melyre olvasóink közel harmada voksolt (31%) valamiféle középutat jelöl ki. Bár a járvány miatt nem lehet túl nagy társasági életet élni, a közvetlen hölgyismerőseit azért meglocsolja az ember...

[eweb-voting id="4950763"]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában