Nyíregyháza

2021.04.12. 15:10

Segítség a kórházi dolgozóknak

Az akció során közel kétezer gumiabroncshoz juthattak hozzá kedvezményesen a kórházak alkalmazottai.

TG

Forrás: MARSO

Nyíregyháza. Két nyíregyházi cég, a Marso Kft. és a Kleber abroncsmárkát gyártó ­Michelin Hungária Kft. közös kezdeményezéssel fejezik ki köszönetüket a hazai kórházak dolgozóinak.

Erőn felül

– Már több mint egy éve nehezíti meg a mindennapjainkat a koronavírus. A legnagyobb feladat az egészségügyi intézményekre hárult és hárul a mai napig, az egészségügyben dolgozók hónapok óta erőn felül teljesítenek – mondta lapunknak Becser Zoltán. A Marso ügyvezetője hozzátette, március és május között kiemelt figyelmet fordítanak az egészségügyben dolgozókra, függetlenül attól, hogy szakdolgozóról, orvosról vagy éppen háttérszolgáltatásban dolgozó személyről van szó.

– Fontosnak tartjuk, hogy a kórházi dolgozók biztonságban közlekedjenek a ­szezonnak megfelelő gumiabroncsokon. Országosan tizenkét kórház, köztük természetesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház munkavállalói számára tettük lehetővé, hogy négy új nyári vagy négy évszakos Kleber abroncshoz két darabot fizetve jussanak hozzá. Ha a megvásárolt ­gumiabroncsokat fel is szereltették valamelyik Marsopont szervizben, a szolgáltatás árát is elfeleztük. Az akciónk során 1920 darab ­Kleber abroncshoz juthattak hozzá a kórházak alkalmazottai.

– A Marso-Kleber Health Care elnevezésű kampány célja az, hogy a két vállalat, a Marso és a Michelin közösen fejezze ki köszönetét és elismerését a kórházakban dolgozóknak. Az összefogás számszerűsítve közel 23 millió forint támogatást jelentett – tájékoztatta lapunkat a Marso ügyvezetője, Becser Zoltán.

Sikeres közösségek

– A Michelin Hungária Kft. számára kiemelten fontos a helyi közösségek támogatása, hiszen meggyőződésünk, hogy csak sikeres közösségekbe ágyazódva lehetünk mi magunk is hosszú távon sikeresek. A koronavírus-járvány során figyelmünk azon szervezetekre és dolgozókra irányul, amelyek és akik a legtöbbet teszik mindannyiunk egészségéért, és erőn felüli munkát végeznek a legnehezebb helyzetbe került embertársaink érdekében. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeinkkel az azokat használó ügyfeleinket tudjuk segíteni. Külön öröm, hogy mindezt egy kereskedelmi partnerünkkel együttműködve tehetjük – mondta megkeresésünkre a Kleber márkát gyártó Michelin Hungária Kft. ügyvezetője, Nemes Attila. TG

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a kórházakban dolgozóknak Becser Zoltán

Borítókép: Az átszereléshez is kaphattak kedvezményt | Fotó: MARSO

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában