Nyíregyháza

2021.05.06. 08:38

A kisállatbörze ismét várja az érdeklődőket

Jó hírt közölt lapunkkal a NyírVV Kft.: május 9-én, vasárnap ismét megnyitja kapuit a kisállatbörze Nyíregyházán, a Fokos utcai piactéren.

KM

20200809 Nyíregyháza fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország Minden hónap második vasárnapján rendezik meg a Kisállat börzét Nyíregyházán a Kertvárosi piacon. A kis kedvencek mellett megtalálható minden olyan segédeszköz is, amely a kisállat- és díszállattaráshoz szükséges.

Fotó: Dodó Ferenc

Az állatbarátok egyik kedvelt eseménye minden hónap második vasárnapján 6 és 14 óra között várja az érdeklődőket.

Engedélyre van szükség

Az eddigi börzéket hatalmas érdeklődés övezte, és a városüzemeltetési társaság tervei szerint ebben az évben is minden hónap második vasárnapján biztosítanak lehetőséget arra, hogy a kisállatokat tartók találkozhassanak. A börzén a kis kedvencek mellett megtalálható minden olyan eszköz is, amely a kisállat- és díszállattartáshoz szükséges körülmények megteremtéséhez elengedhetetlen. A vásárlók ingyen mehetnek be az eseményre, az árusoknak 250 forintot kell fizetniük.

A NyírVV felhívja a figyelmet, hogy a kisállatok értékesítéséhez szakhatósági engedélyekre van szükség.

Az Esélycentrummal szemben elhelyezkedő kertvárosi piacon több mint 6000 négyzetméteres területen 20 darab asztalból álló fedett árusítási hely áll rendelkezésre, s több mint 300 autó tud díjmentesen parkolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában