Nyírbátor

2021.05.17. 17:18

Így indul újra a betegellátás a Nyírbátori Szakrendelőben

Prof. dr. Kásler Miklós miniszteri utasításának értelmében fokozatosan újraindulnak a rehabilitációs ellátások és az elektív beavatkozások.

20200212 Aba Illusztráció Szakrendelés, ultrahangos vizsgálat a Sárvíz Kistérségi Járóbeteg Szakrendelőben Fotó: Pesti Tamás PT Fejér Megyei Hírlap

Forrás: MW-archív

Fotó: Pesti Tamás

Első lépésként a Nyírbátori Szakrendelőben az alábbiak szerint tervezik a szakellátások fokozott újraindítását, figyelembe véve, hogy a fennmaradó, tervezett oltások prioritást élveznek.

A Nyírbátori Szakrendelőben május 25-étől újrainduló rendelések: laboratórium, röntgen, tüdőgondozó, tüdőszűrés, belgyógyászat I., diabetológia, fül-orr-gégészet, nőgyógyászat, ortopédia

Június 1-jétől újrainduló rendelések: szemészet, bőrgyógyászat, gyermekgyógyászat, reumatológia, onkológia, neurológia. A nappali ellátás június 7-én indulhat.

A Nyírbátorban egyelőre nem elérhető szakellátások igénybevételére átmenetileg Mátészalkán és Nyíregyházán van lehetőség, időpontegyeztetés alapján – tájékoztatott a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház kommunikációs osztálya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában