Koronavírus

2021.05.08. 17:21

Immár előttük és utánuk is az ízözön

A virágba borult, madárcsicsergős tágas teraszon újra terjengenek a finom illatok.

KM

A Lujza utcai étteremben is új impulzust kaptak

Forrás: Sipeki Péter

Fotó: Sipeki Peter

Fokozatosan enyhülnek a korlátozások, így az éttermek, a kávézók újra fogadhatnak vendégeket már nemcsak a teraszaikon, hanem a belső helyiségekben is – természetesen a járvány­ügyi szabályok betartása mellett. A nyíregyházi Stella Rose Étterem és Rendezvényközpont is élt a kínálkozó lehetőséggel.

Betartják a szabályokat

– Már nagyon vártuk, hogy újra fogadjuk a régi és a leendő vendégeket – fejezte ki örömét Braun Viktor tulajdonos.

– Amióta helyben is el lehet fogyasztani a finomságokat, újra élettel telnek meg a napjaink. A pandémia mindenre rányomta a bélyegét, de mi mindig előrenéztünk, gondolkoztunk, terveztünk és fejlesztettünk.

A virágba borult, madárcsicsergős tágas teraszon újra terjengenek a finom illatok, baráti, családi vagy munkatársi csevegések közben fogynak el az ízletes falatok.

A felszolgálók sürögnek-forognak, miközben minden higiéniai előírást és szabályt betartanak. A látványos és jól megtömött gyorskiszolgáló pultból sokféle leves, frissensült és egytálétel közül válogathatnak elvitelre is a betérők, illetve a bőséges menükínálat továbbra is a vendégek rendelkezésére, rendelésére áll. Az ebéd vagy a vacsora nem gond, hiszen 11–19 óráig lehet választani a változatos kínálatból. Minden fogás friss, minőségi alapanyagból készült, magas tápanyagtartalmú izgalmas konyhai remek.

Folyamatosan alkalmazkodnak

A Stella Rose Étterem és Rendezvényközpont jóvoltából a megszokott módon nemcsak az ízlelőbimbókra gondolnak, hanem jól is lakhatnak a vendégek.

– A hagyományos fogások mellett a legújabb gasztronómiai trendeket is a tányérra varázsoljuk. A házias ízek kedvelői és az ínyencek is megtalálják a számításaikat, és azok is, akik SZÉP-kártyával szeretnének fizetni, hiszen most bármelyik zsebet szabadon lehet használni. Várjuk, hogy mit hoz a jövő, és a vírus elmúltával hogyan változik a piac és a fogyasztói igények, melyekhez megpróbálunk folyamatosan alkalmazkodni – fejtette ki Braun Viktor.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában