Fürdő

2021.05.19. 12:00

Nyit a Júlia Fürdő, a fürdőház

KM

Megnyitja kapuit a vendégek előtt május 21-én, pénteken a Júlia Fürdő, a Hotel Fürdőház szállodai és wellnessrészlege, valamint a Parkfürdő 50 méteres úszómedencéje, tájékoztatta lapunkat Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője.

A Júlia Fürdőben már a nyitás napján a pénteki napokon szokásos rend lép életbe, így a létesítmény és dolgozói 9 órától 23 óráig fogadják vendégeiket, a reggeli úszásra viszont 6 és 8.30 óra között nyílik lehetőség. A Hotel Fürdőház wellnessrészlege is 9 órakor nyitja kapuit, szállodai részlege viszont csak 14 órakor. A Parkfürdő 50 méteres úszómedencéjét is megnyitják az úszás kedvelői előtt, amely az élményfürdő felől, az Aquarius Élményfürdő és a Hunguest Hotel Sóstó között található összekötő folyosón keresztül közelíthető meg. A fürdők szolgáltatásai a hatályos rendeletek értelmében védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtteknek, és a felügyeletük alatt álló 18 év alattiaknak érhetők el. Fontos, hogy a személyi igazolványokat vagy az útleveleket is be kell mutatni a pénztáraknál.

Meghosszabbított érvényesség

Az egyes fürdőkbe szóló – a pandémiás helyzet alatt esetleg érvényüket vesztett – belépőjegyek, fürdőbérletek, tiszteletjegyek érvényességi ideje 2021. december 31-ig automatikusan meghosszabbodik, a védettségi igazolvány meglétére vonatkozó rendelet ezeknek a felhasználásakor ugyancsak irányadó.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában