Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.05.21. 16:46

Vége a látogatási tilalomnak

Fotó: Máté János

Május 21-étől, péntektől feloldják a látogatási tilalmat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház (SZSZBMK) valamennyi telephelyén (Jósa András Oktatókórház, Sóstói úti Kórház, Sántha Kálmán Szakkórház, Mátészalkai Kórház, Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő, Vásárosnaményi Kórház).

A látogatás feltétele, hogy a látogató érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a látogatást megelőző 48 órán belül végzett, negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR-teszttel rendelkezzen, amelyeket a belépéskor köteles bemutatni.

Egy beteghez naponta egy látogató mehet be, maximum egy órára. A látogatási idő munkanapokon 15 és 18 óra között, munkaszüneti napokon 10 és 18 óra között tart. A kórházak területén a maszk viselése továbbra is kötelező! A látogatási tilalom továbbra is érvényben marad a koronavírussal fertőzöttek kezelését végző osztályokon – tudatta a SZSZBMK kommunikációs osztálya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában