Ingatlanbazár

2021.06.26. 07:00

A hét ingatlana: árnyas kert, medence és egy finn szauna!

A nyári melegben és a téli hidegben is tudjuk, mivel töltenénk az időt a most következő, eladó nyíregyházi családi házban. Ésszerű luxus, családias hangulat 38,9 millióért. Sok-sok fotó!

Forrás: Ingatlanbazár

“Nyíregyháza a Debreceni út közelében 4 szoba-nappalis, szintes, cserépfedésű családi ház eladó. 1995-ben téglából épült, klimatizált, napos keleti-nyugati fekvésű, hőszigetelt fa nyílászárókkal, gáz-cirkós (padlófűtéses) és kandallós fűtésrendszerrel, járólapos és laminált parketta burkolatokkal, beépített konyhabútorral. Az ingatlan földszinti részén: előszoba, amerikai konyha-étkező-nappali egy légtérben, 20 nm-es teraszkapcsolattal, valamint spájz, fürdő-wc, 1 külön nyíló szoba található. A beépített tetőtérben: 3 külön nyíló szoba, fürdő-wc, finn szauna, gardrób szoba került kialakításra. Az udvaron filagória-kemencével, vízforgatós medence, fúrt kút, 20 nm-es garázzsal, elektromos kapuval. Parkosított: 1000 nm-es telek területtel megvásárolható.”

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában