Mátészalka

2021.06.24. 14:32

A Parlamentben vették át az oklevelet

A szónokok méltatták a kormánytisztviselők fáradhatatlan és áldozatos munkáját.

KM

Csoportkép az Országház előtt

Fotó: Gacsályi László archívuma

Rendhagyó módon ünnepelték meg a közszolgálati tisztviselők napját 2021. június 11-én a Mátészalkai Járási Hivatal munkatársai: Jakab István, a Magyar Országgyűlés alelnöke meghívását elfogadva a Parlamentbe látogattak, ahol nem mindennapi vendéglátásban részesültek.

Kitüntetések

Miután a kiránduló csoport tagjai közösen megtekintették a trianoni békediktátum 100. évfordulójára készült Összetartozás emlékhelyét, az Országház épületébe való beléptetést követően a nemrég felújított Delegációs terembe vezetett az útjuk, ahol ünnepséget tartottak. Jakab István alelnök köszöntője után Fülöp István, a Mátészalkai Járási Hivatal hivatalvezetője, majd dr. Gégény Zoltán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal igazgatója emelkedett szóra, valamennyien a kormánytisztviselők fáradhatatlan és áldozatos munkáját méltatva.

Az ünnepi gondolatokat a Dr. Komoróczy Iván elismerő oklevelek átadása követte, amelyekkel minden évben a Mátészalkai Járási Hivatal három legkiválóbb dolgozóját tüntetik ki. 2021-ben tartósan kiemelkedő és példamutató munkájukért Takács Csilla igazgatási szakügyintéző, Tóth Éva szociális szakügyintéző és Kovács Zoltán foglalkoztatási osztályvezető részesültek az elismerésben. A kitüntetettek laudációját dr. Szűcs Gyula hivatalvezető-helyettes mondta el.

Az ünnepséget Jakab István alelnök zárta, aki valamennyi résztvevőnek névre szóló ajándéktárgyat adott át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában