Kisvárda

2021.06.15. 08:54

A város kiemelkedő pedagógusait díjazták

A város önkormányzatának egyik szakmai kitüntetése a Werner Gyula-díj, mellyel a pedagógusok munkáját ismerik el, és amit az idén ketten vehettek át.

KM

Fotó: Szabó Sándor

Az egyik díjazott Czap Jolán mesterpedagógus, a Teichmann Vilmos Általános Iskola intézményvezetője. Méltatásából kiderül: kollégáival, a diákokkal és a szülőkkel segítőkész, szakmai hozzáértésével, kiegyensúlyozottságával, higgadtságával képes megteremteni az optimális feltételeket. Karizmatikus, céltudatos, munkabírásával tiszteletet ébreszt, és csak annyit vár el másoktól, amit ő maga is teljesít.

Drámacsoportot is vezet

A másik díjazott Szegediné Godek Margit, a kisvárdai Szent György Görögkatolikus Óvoda és Általános Iskola tantestületének meghatározó egyénisége. Elkötelezett és motivált, empatikus, tevékeny pedagógus, aki évtizedek óta vezeti az intézményben a drámacsoportot. Iskolai, városi, városkörzeti, megyei, egyházi eseményeken és drámafesztiválokon lépnek fel csoportjai a növendékek, a nézők legnagyobb örömére – olvasható a kisvarda.hu-n.

Borítókép: Szegediné Godek Margitnak is dr. Seszták Miklós és Leleszi Tibor adták át a díjat | Fotók: Szabó Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában