lions

2021.06.17. 14:42

Az év Lions Clubja

A legelőkelőbb titulussal ismerték el az Első Nyíregyházi Lions Club tevékenységét.

Az Antal, a Chrabák és a Cidor házaspár | Fotó: az Első Nyíregyházi Lions Club archívuma

Az előkelő Hotel Tiliána adott méltó otthont a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége konvenciójának, azaz közgyűlésének. Az Első Nyíregyházi Lions Clubot az Antal, a Chrabák és a Cidor házaspár képviselte. A több mint egy évszázada gyarapodó Lions-mozgalom a világ legnagyobb egyesületi alapon működő jótékonysági civil szervezete. A jelentőségét jól példázza, hogy több mint kétszáz országban mintegy másfél millióan vallják magukat tagnak. Leginkább a látássérültek helyzetének javítását tűzték ki a zászlajukra, de az élet egyéb területein is igyekeznek segíteni, támogatni.

Az összejövetel zárta le a 2020/2021-es évet, mely során Cidor Mihály töltötte be az elnöki pozíciót a klubban. Odaadó munkájának és a közösségnek az igyekezetét Az év Lions Clubja elismeréssel illették. A pandémia miatt már az is óriási élmény volt a résztvevőknek, hogy nem virtuális formában találkoztak, hanem ténylegesen.

Javában tart az Első Nyíregyházi Lions Club jószolgálati adománygyűjtő kampánya. Ezúttal a Covid–19-járvány miatt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében árván maradt gyerekek számára gyűjtenek. A június 30-ig tartó kampány szlogenje: Kétszer ad, aki gyorsan ad! Segíteni 3 ezer forint (támogatójegy) vagy nagyobb összeg átutalásával lehet az Első Nyíregyházi Lions Club 12042809-00128538-01200008 adományszámlájára.

Az Antal, a Chrabák és a Cidor házaspár |
Fotó: az Első Nyíregyházi Lions Club archívuma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában