Ibrány

2021.06.17. 16:01

Elterelik a forgamat Ibrányban

Mutatjuk, mikor merre nem érdemes próbálkozni.

20190919 Miskolc fotó: Kozma István KI Észak Magyarország Vasúti híd vizsgálati és karbantartási munkákat végez a Ruzsinszőlő dűlő vasúti hídnál a MÁV.

Forrás: Illusztráció/MW-archív

Fotó: Kozma István

A V4 Országúti Kerékpáros Magyar Bajnokságot június 19-20-án rendezik meg Ibrányban. A verseny ideje alatt az érintett útszakaszon mindkét napon időszakos forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Június 19-én 12 óra 45 perctől 18 óra 30 percig, majd június 20-án 9 óra 45 perctől 18 óra 30 percig a következő útvonalon: Ibrány, Hősök tere (rajt); Ibrány, Árpád utca; Ibrány, Rozmaring utca; 3821. számú út; Paszab, Gilányi utca; 3823. számú út; Búj, Kossuth út; Buj, Herminatanyai út; Ibrány, Kossuth utca; Ibrány, Óvoda utca; Ibrány, Lehel utca; Ibrány, Hősök tere (cél).

A rendezvény zavartalan lebonyolítását a rendőrség és a polgárőrség közösen biztosítja. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakokban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában